• Goed advies
  • Snelle levering
  • Geen verzendkosten vanaf €85,-

Padeltas kopen

Om je rackets te beschermen en te vervoeren, is een goede padeltas belangrijk. De meeste tassen bij Padelpower hebben ruimte voor meerdere rackets en beschikken daarnaast over een compartiment waar andere spullen, zoals vakken waar kleding in kunnen worden opgeborgen. De Head padel tas is echter meer een hoes, die om het racket heen sluit en geschikt is voor één racket. Omdat een racket altijd ongeveer dezelfde maat heeft, is iedere padel tas of padel rugzak geschikt voor alle verschillende soorten padel rackets.

Padeltas biedt bescherming tegen (weers)invloeden

Het is belangrijk om het padel racket te beschermen tegen invloeden van het weer. Hoewel je er soms niet aan ontkomt om in de regen te spelen, kunnen padel rackets hier minder goed tegen. Om de rackets te vervoeren en op te bergen is het daarom verstandig een padeltas te gebruiken. Een padelracket kan ook niet goed tegen grote temperatuurverschillen. Bewaar de rackets daarom nooit in de auto, die door de zon opeens heel warm kan worden, of op een andere plek waar veel temperatuurverschillen zijn. Een goede padeltas helpt om de rackets op de juiste manier te bewaren.

Padeltassen met extra opbergruimte

Bij Padelpower vindt je een padeltas dames of heren in verschillende modellen. Welke tas je nodig hebt kan per persoon verschillen. Het is afhankelijk van het aantal rackets dat je mee wilt nemen en hoeveel extra spullen je wilt opbergen in de tas. Naast het praktische aspect kan ook het design van de tas en het kleurgebruik een rol spelen bij het maken van een keuze.
De meeste padel tassen kunnen over de schouder gedragen worden en beschikken over een versterkte schouderband voor meer comfort. Een padel rugzak kan geheel op de rug gedragen worden. Door de extra ruime is het makkelijk om ook je sportkleding, padelballen en padel schoenen in de tas mee te nemen. Alles kan bij elkaar in één tas en je hoeft niet te sjouwen met extra tassen of losse spullen.